וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ממזרן הג'ודו לזירת ההסברה: פיטר פלצ'יק מצטרף לקרב

עודכן לאחרונה: 25.6.2025 / 11:26

הג'ודוקא האהוב, שמככב בימים אלו ב"רוקדים עם כוכבים", עבר לא מעט קרבות קשים בחייו, ועכשיו הוא מצטרף לקרב קשה מסוג אחר לגמרי - הקרב על ההסברה הישראלית

בזירת הנפילה בנס ציונה/תיבת נוח

הג'ודוקא פיטר פלצ'יק, מבכירי הספורטאים בישראל ואחד האהובים שבהם, הוא "שועל קרבות" וותיק בלא מעט זירות. פלצ'יק, שזכה במדליה אולימפית ובשלל תארים על מזרן הג'ודו, מתחרה בימים אלו ב"רוקדים עם כוכבים", וכעת הוא מצטרף לזירת מאבק נוספת וקשה במיוחד - בקרב על ההסברה הישראלית.

פלצ'יק הצטרף לפרויקט הסברה ממשלתי חדשני בשם "משפיעים מהשטח" - יוזמה תקדימית של משרד התפוצות, משרד החוץ ומרכז הדיגיטל בשדרות, לחיזוק ההסברה הישראלית ברשתות החברתיות. התוכנית מעניקה ליוצרי תוכן ומשפיענים תמיכה מקצועית מלאה - משלב הרעיון הראשוני, דרך קריאייטיב, צילום ועריכה ועד סטוריטלינג מתקדם המותאם לפלטפורמות של הרשתות החברתיות כמו אינסטגרם, טיקטוק ויוטיוב.

המדליסט האולימפי היה הראשון ליטול חלק במיזם, והגיע אתמול (שלישי) לזירת ההרס בנס ציונה, שנגרמה מפגיעת טיל איראני. פלצ'יק שיתף את העולם בסיפורו של העורף הישראלי מנקודת המבט שלו, כספורטאי ואיש משפחה, ועל מחוייבות החברה הישראלית לחוסן ולתחושת ביטחון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully