השנה וחצי האחרונות לימדו את כולנו את שגרת הירידה למקלטים ולמרחבים המוגנים, ולכל אחד מאיתנו יצא כנראה לחוות חוויה כזו או אחרת עם האנשים איתם אנחנו חולקים את המרחב המוגן. אתמול (רביעי), מטח הטילים שנורה מאיראן הוביל למפגש מרגש במיוחד - בין שניים מהכוכבים של התוכנית האהובה "השיר שלנו".
השחקנים מיה דגן ורועי אברמוביץ', ששיחקו בסדרה את הדמויות של מיקי ורועי, ערכו אתמול "מפגש איחוד" מרגש, כשנפגשו במרחב המוגן השכונתי, אליו שניהם התפנו בזמן האזעקה: "התאחדנו לא בסט של 'השיר שלנו', אלא במקלט השכונתי", שיתף אברמוביץ' בצירוף סלפי שהעלה לסטורי שלו.
"לא אולפן ולא תיאטרון, אלא שמיכות פיקה, פנס, וקלפי טאקי", המשיך והוסיף: "תודה לאיראנים על הקאמבק. שם לסדרה הבאה: 'בין אזעקה לדואט'". מי יודע, בקצב הזה שהמלחמה מתמשכת, אולי נזכה לספין אוף נוסף, או לפחות בכמה סרטונים מוצלחים לטיקטוק.