ביום שני הקרוב הייתה אמורה להערך החתונה של אבנר נתניהו, בנם של ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה, עם בת הזוג שלו עמית ירדני. בעקבות ההתפתחויות האחרונות והמלחמה מול איראן, קיבלו היום (שבת) האורחים והספקים של החתונה הודעה כי האירוע נדחה.
כזכור, זו הפעם השנייה שהחתונה של הזוג נדחית. במקור, החתונה הייתה אמורה להערך בנובמבר 2024, וגם אז נדחתה עקב המצב הביטחוני ואיום הכטב"מים. המשפחות קיוו שעד מועד התאריך החדש המצב ישתפר, אך ההפך הגמור קרה, ויומיים לפני מועד האירוע הם נאלצים שוב לדחות אותה.
על פי מקורבים, על אף שמדובר בבנו של ראש הממשלה, הזוג לא ידע כי עומדת להערך מתקפה על איראן ולא תיארו לעצמם שיאלצו לדחות שוב את האירוע.
בשבועות האחרונים עמדה החתונה במוקד הסערה, עם לא מעט ביקורת על קיום האירוע בזמן שהמדינה נמצאת במלחמה. תוכננו הפגנות לקראת האירוע והמרחב האווירי שמעל חוות רונית, המקום בו הייתה אמורה להתקיים החתונה, היה אמור להסגר. כעת הזוג יצטרך למצוא שוב תאריך חלופי, בתקווה שעד אז המלחמה, בכל החזיתות, תסתיים.
בעקבות המלחמה מול איראן: נדחתה החתונה של אבנר נתניהו
עודכן לאחרונה: 14.6.2025 / 16:47