יאיר נתניהו, בנם הבכור של רה"מ בנימין נתניהו ורעייתו שרה, מתכונן בימים אלה, לצד משפחתו, לחתונה של אחיו הצעיר אבנר שיינשא ביום שני הקרוב לבחירת לבו בנוכחות כ-1000 אורחים. אך בתוך הלו"ז העמוס, מצא נתניהו זמן לייצר סערה ברשת.
לפני זמן קצר פרסם נתניהו תמונה שלו עם בובה, וכתב: "אני והבאגס באני המפורסם אשר הפרקליטות בנתה עליו את תפירת התיקים וההפיכה שלהם נגד ראש ממשלת ישראל ונגד בוחרי הימין".
התמונה, כאמור, עוררה שיח רב ברשת. בין התגובות: "לכבוד חודש הגאווה, ילד ז' פרסם תמונה שלו עם הבאגס באני שהוא רצה", "פלאס וואן לחתונה של אחיך", "ובחלומי: יאיר נתניהו הוא אחיה הגדול של גרטה", "לא מבין מה יש לבאגס באני ללכת לחתונה עם יאיר נתניהו".
היו גם רבים שהביעו תמיכה: "יום אחד צריך לשים את הבובה הזו במוזיאון לזכר הקפלניזם", "תותח יאיר, אוהבים אותך" ו"חמור מאוד העניין הזה! באגס באני! זה שווה מאסר עולם עם עבודות פרך לפחות. תיק שמתפורר".
ובחלומי: יאיר נתניהו הוא אחיה הגדול של גרטה https://t.co/aVHCT2nUBC
— Raphi Tzadka (@Tzdokit) June 11, 2025
כזכור, שבוע עבר מאז המעבר לשלב החקירה הנגדית של רה"מ, והבוקר (רביעי) נרשם העיכוב הראשון, כאשר נתניהו הודיע לשופטים כי הוא חולה, ועל כן הם החליטו על ביטול הדיון אחרי כשעה.