וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספיר ברמן חושפת: "התחלנו בתהליך להרחבת המשפחה"

9.6.2025 / 1:42

שנתיים אחרי שנישאה לבחירת לבה, שופטת הכדורגל הטרנסג'נדרית הראשונה חושפת את הצעד הבא: הבאת ילד ראשון לעולם. "הלכתי להדרכת הורים כדי להיות אמא טובה יותר", שיתפה

ספיר ברמן שופטת כדורגל. דני מרון
ספיר ברמן שופטת כדורגל/דני מרון

ספיר ברמן, שופטת הכדורגל הטרנסג'נדרית הראשונה בארץ ובעולם, חשפה את הצעד הבא שמעסיק אותה בימים אלה: הבאת ילד ראשון לעולם עם זוגתה, בר אווסקר.

במהלך ראיון לתוכנית "גלית ואילנית", שיתפה ברמן כי "אנחנו מתכננות להרחיב את המשפחה, כרגע נמצאות בתהליכים ועושות את כל מה שנדרש. הלכתי להדרכת הורים כדי להיות אמא טובה יותר".

כזכור, ברמן נישאה ביוני 2023 לבחירת ליבה, אווסקר, אחרי שנתיים של זוגיות. השתיים חגגו את האהבה שלהן בטקס מרגש ומיוחד שכלל שתי שמלות כלה.

ספיר ברמן בר אווסקר. אינסטגרם, צילום מסך
בקרוב יהיה אימהות. ברמן ואווסקר/צילום מסך, אינסטגרם

על היציאה מהארון שיפה ברמן: "תמיד ראיתי את עצמי בתור אישה ובגיל צעיר לא ידעתי לתת לזה שם, אבל תמיד הייתה משיכה לצד הנשי, סוג של קנאה. וחייתי עם זה, לצד דמות מאוד גברית - בתור גבר הייתי גבר מצליח, אם זה באיגוד השופטים ובלימודים ועם בנות. במשפחה ראו גבר, אבל כשהייתי לבד הייתי אישה".

"חילקתי את העולמות האלה, כי הבנתי שהחברה לא תקבל אותי - והמשכתי ככה, המשכתי 26 שנה", הוסיפה. "לבסוף החלטתי לצאת החוצה, להראות את מי שאני. קודם כל בשביל עצמי, בשביל הנפש שלי. דבר נוסף, זה לקרובים שלי - שלא יראו אותי סובלת, כי לא נתתי להם. בחודשים האחרונים לפני החשיפה הייתי פחות מי שאני".

"אבל הנה אני, שלמה, בטוחה, יודעת שאני עושה את הדבר הנכון. יודעת שהתמיכה מאוד רחבה, גם בארגון, גם במשפחה, גם החברים - כולי תקווה שהחברה תהיה טובה יותר ומכילה לכולם, לכל המגזרים ולכל המגדרים. אנחנו כאן כדי לשנות".

  • עוד באותו נושא:
  • ספיר ברמן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully