וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"נקודת השפל הכי גדולה בהסטוריה" - מאיה ורטהיימר נגד הממשלה

עודכן לאחרונה: 28.5.2025 / 15:24

המשפיענית ומגישת הטלוויזיה, מאיה ורטהיימר, ידועה בכך שאם משהו יושב עליה, היא אומרת אותו, ונראה שהיא ממש לא מפחדת מביקורת ציבורית - "מטורף שאנשים עדיין מאמינים בממשלה שלנו"

ירדן הראל אתר. ניר פקין
ירדן הראל אתר/ניר פקין

המשפיענית ומנחת הטלוויזיה מאיה ורטהיימר לא פעם העבירה ביקורת על הממשלה וההתנהלות במדינה, וכזכור, היא אשתו של הפוליטיקאי אסף זמיר, לשעבר קונסול ישראל בניו יורק ושר התיירות ממפלגת "כחול לבן" בראשותו של בני גנץ. לביקורת הזו יש תומכים ומתנגדים, אבל תסכימו או לא - היא לא מפחדת להגיד את אשר על ליבה.

גם הפעם, ורטהיימר פורקת בסטורי באינסטגרם ומשתפת את קהל העוקבים שלה במחשבותיה ורצונותיה. המשפיענית שיתפה פוסט מרשת "X" של האקטיביסט יאיא פינק ובו הוא מציין את 600 הימים למלחמה, וכמובן שלא מפספס ביקורת על הממשלה: "600 ימים של הפקרה".

סטורי מאיה ורטהיימר. אינסטגרם mayawertheimer, צילום מסך
סטורי מאיה ורטהיימר/צילום מסך, אינסטגרם mayawertheimer

ורטהיימר הצטרפה למאבק ושיתפה: "צריך לשים סוף למלחמה הזו, תחזירו אותם הביתה, זו חובתנו", והוסיפה גם ביקורת חריפה על הממשלה: "מטורף שהמדינה שלנו נמצאת בנקודת השפל הכי גדולה שהיא הייתה בהיסטוריה ואנשים עדין מאמינים בממשלה שלנו".

sheen-shitof

עוד בוואלה

פריצות הדרך, הטיפולים ומה צופן העתיד? כל מה שצריך לדעת על סו

בשיתוף סאנופי

סטורי מאיה ורטהיימר. אינסטגרם mayawertheimer, צילום מסך
סטורי מאיה ורטהיימר/צילום מסך, אינסטגרם mayawertheimer

מנחת הטלוויזיה לא החסירה גם את געגועיה לעבר, עם צילום של מכתב ששלח ראש הממשלה לשעבר, יצחק רבין ז"ל, לסבא שלה, סטף ורטהיימר, ושיתפה: "מסתכלת על המכתב שרבין שלח לסבא ובוכה".

לסיום היא בחרה לשמור על אופטימיות, אבל גם לא הסירה אחריות מהציבור, שכמו שאתם יודעים, בוחר את הממשלה: "אני מאמינה שיבואו ימים טובים אבל זה תלוי בנו חברים".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully