וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יורדת על מאי? לא תאמינו איך מאור מ"האח הגדול" נראתה בעבר

עודכן לאחרונה: 25.5.2025 / 13:25

מאור ברוכמן, הדיירת הכי בועטת בבית "האח הגדול", ביקרה את השינויים של מאי - אבל תמונות מהעבר חושפות מראה מפתיע לא פחות

האח הגדול מאור ברוכמן מאי ערב. רשת 13, צילום מסך
האח הגדול מאור ברוכמן מאי ערב/צילום מסך, רשת 13

עונת "האח הגדול" הנוכחית רק התחילה, אבל בבית כבר שוררת אווירה של מתיחות גבוהה - במיוחד בין הדיירת המבוגרת בבית, מאור ברוכמן, לבין אחת מהצעירות, מאי ערב.

ברוכמן, שכבר הספיקה לעורר סערות ודיונים סוערים ברשתות, לא הסתירה את דעתה על השינויים החיצוניים שמאי עברה - כולל מילוי שפתיים, בגדי ים חושפניים וסגנון כללי שהיא הגדירה כ"מוגזם". לדבריה, היא לא מצליחה להתחבר למראה הזה ולא מבינה למה נשים צעירות מרגישות צורך "לשנות את עצמן כל כך".

אבל וואלה סלבס יודעת שהארכיון לא שוכח, ויצאה לבדוק איך נראתה בעבר מאור ברוכמן בעצמה אי שם בצעירותה - והתמונות מדברות בעד עצמן. מדובר בצילומים מהשירות הצבאי שלה, כשעוד הייתה חיילת צעירה בשנות ה-90, לבושה באופנה הכי לוהטת של התקופה, כולל חולצות בטן, גבות דקיקות ותסרוקות מתחלפות.

הייתם מזהים? מאור ברוכמן מ"האח הגדול" בעברה. תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
הייתם מזהים? מאור ברוכמן מ"האח הגדול" בעברה/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

אז נכון, התקופות השתנו - אבל הביקורת של ברוכמן לא עברה בשקט. ברשת כבר החלו להשוות בין המראה שלה אז להערות שלה היום, ולטעון שאולי הגיע הזמן להפגין קצת יותר סולידריות בין נשים, גם אם הסגנונות שונים.

בינתיים בבית "האח הגדול", העימותים בין השתיים רק מתחממים - וכנראה שזו רק ההתחלה.

  • עוד באותו נושא:
  • האח הגדול

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully