פרטים חדשים ומדאיגים נחשפים במהלך המשפט הפלילי שמתנהל נגד הראפר והמפיק שון "פי דידי" קומבס - הראפר האמריקני המפורסם קיד קאדי, העיד השבוע כי רכב היוקרה שלו, פורשה, הוצת מחוץ לביתו באמצעות בקבוק תבערה - ולדבריו, הוא משוכנע שמי שעמד מאחורי המעשה הוא לא אחר מדידי עצמו.
לפי העדות, האירוע התרחש בינואר 2012, זמן קצר לאחר שהראפר סיים קשר רומנטי עם קאסי - בת זוגו לשעבר של פי דידי, שמעידה גם היא במשפט. הראפר סיפר כי לא היה בבית כשקיבל שיחת טלפון מהשמרטפית של כלבו, שהודיעה לו שהרכב עולה באש. הוא מיהר לחזור הביתה, שם מצא את רכבו פגוע ובמצב קשה.
במהלך העדות הוצגו בפני חבר המושבעים תמונות מהזירה. הראפר טען כי גג הפורשה נחתך ובתוך הפתח הושלך בקבוק תבערה, מה שמעיד על הצתה מכוונת. הוא הזמין את המשטרה ודיווח על המקרה.
מספר ימים לאחר מכן, כך העיד, יזם פגישה עם דידי, משום ש"הייתי בטוח שיש לו קשר לזה". לדבריו, דידי הסכים להיפגש והשניים נפגשו ב-"SoHo House" בלוס אנג'לס. הראפר סיפר שבכניסה ללווה אותו המאבטח של דידי, וכשנכנס לחדר מצא את דידי ממתין לו "כמו נבל של מארוול".
במהלך השיחה, כך העיד, שוחחו השניים על קאסי. פי דידי הביע אכזבה ואמר שחשב שהם "הומיז" (אחים), ושהוא עדיין רואה בקאסי את בת הזוג שלו. הראפר השיב כי הבין שהם כבר לא ביחד. באותו רגע, כך העיד, קאסי עצמה נכנסה לחדר ואמרה לשניהם שהיא וקיד קאדי התאהבו.
לשאלת הראפר "ומה עם הרכב שלי?", דידי ענה: "אין לי מושג על מה אתה מדבר".
לפי העדות, השנים לא נפגשו שוב עד כמה שנים לאחר מכן, אז נתקלו זה בזה שוב באותו מקום - ודידי אמר לו אז: "סליחה על כל הבולשיט הזה".
העדות הזאת מצטרפת לשורת טענות חמורות שהועלו נגד פי דידי במסגרת המשפט, שממשיך לעורר סערה תקשורתית וציבורית.