וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רגע של חסד: מירן בוזגלו אירחה בביתה את הילדה שעברה התעללות

עודכן לאחרונה: 22.5.2025 / 7:39

אירוע אלימות קשה מאוד שהתרחש בלוד, במהלכו קבוצת נערות גררו ליער נערה אחרת, הכו והשפילו אותה תוך שהן מתעדות הכל, עורר סערה גדולה מאוד בשבוע שעבר. אושיית הרשת החליטה לעשות מעשה, והזמינה את אותה הנערה לביתה למפגש מרגש

זעזוע בלוד: נערות הובילו ילדה ליער, תקפו והשפילו אותה לעיני המצלמות/ערוץ הטלגרם של דניאל עמרם

בשבוע שעבר אירוע אלימות קשה מאוד שהתרחש בין נערות בלוד הצליח לעורר סערה גדולה במדינה. במהלך האירוע, קבוצה של נערות גררו אל היער נערה אחרת, הכו והשפילו אותה לעיני המצלמות. האירוע המזעזע לא עבר לידה של אושיית הרשת מירן בוזגלו, שהחליטה לעשות מעשה והזמינה את אותה הנערה, ששמה אלין, לביתה.

תחילה, אושיית הרשת שיתפה על המפגש בסטורי שהעלתה וכתבה: "זאת אלין, המהממת והעדינה שבשבוע האחרון עברה את אחד הדברים הקשים שילדה יכולה לעבור - השפלה, אלימות קשה פיזית ומילולית! הזמנו אותה אלינו כדי לחבק, לשמוע, להצחיק אותה קצת".

לאחר שהסטורי שלה זכה לעשרות תגובות מחזקות ומרימות, היא החליטה לעלות את הכל בפוסט מרגש וחשוב: "אתמול הייתה לנו זכות לארח את אלין אצלנו בבית. הכרנו ילדה עדינה, חכמה, יפה מבפנים ומבחוץ - נסיכה אמיתית בת 12, שנפלה קורבן פעמיים לאלימות מזעזעת. וכל זה - בגלל פרשנויות ודברים שחשבו שהיא אמרה".

"היא, ילדה להורים חרשים, שלא רצתה להדאיג את אמא שלה - ולכן אפילו לא סיפרה לה. ואמא שלה גילתה על הכל מהסרטון. כן, הסרטון הקשה הזה שכולנו ראינו. הבטחתי לאלין ולאמא שלה הלביאה שאנחנו לא נשתוק. שאנחנו כאן בשבילה - ושנעשה הכל שכל מי שהיה חלק מזה ייענש וככה אולי נצליח למנוע את המקרה הבא!!!", סיכמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully