וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחת בקאן ואחת כאן: לא תאמינו איפה מצאנו את שרונה פיק

עודכן לאחרונה: 21.5.2025 / 21:12

בזמן שדניאלה פיק מככבת על השטיח האדום בספטיבל הקולנוע היוקרתי ומפטפטת עם אנג'לינה ג'ולי, אחותה הגדולה הגיעה לאירוע מתוקשר אחר לגמרי

שרונה פיק, יריד האמנות צבע טרי. רפי דלויה,
שרונה פיק, יריד האמנות צבע טרי/רפי דלויה

לפני קצת יותר מ-20 שנה פרצו לחיינו צמד האחיות שרונה ודניאלה פיק, בנותיו של הזמר המנוח צביקה פיק ז"ל והפזמונאית מירית שם אור. השנים עברו והשתיים התפצלו כל אחת לדרכה וזנחו מאחוריהן את קריירת השירה.

השבוע כיכבה דניאלה בפסטיבל הקולנוע היוקרתי בקאן, אליו הגיעה עם בעלה, הבמאי קוונטין טרנטינו. השניים זכו לתשומת לב רבה מהמצלמות, ודניאלה אף סיפקה לנו רגע מושלם, כשישבה באותו השולחן עם השחקנית אנג'לינה ג'ולי, המרבה להתבטא נגד ישראל, ועקצה אותה כשהציגה בפניה את בעלה ואמרה "הוא חצי ישראלי עכשיו".

ובזמן שהאחות הצעירה מתחככת בכוכבים בינלאומיים, האחות הגדולה שרונה, שדי נעלמה בשנים האחרונות, הפתיעה אותנו כשהגיעה אמש (שלישי) ליריד האמנות והעיצוב צבע טרי שנערך בתל אביב.

מיקי חיימוביץ', אלי אילדיס ובתם יולי. רפי דלויה,
מיקי חיימוביץ', אלי אילדיס ובתם יולי/רפי דלויה
גלעד עדין ובנו רועי. רפי דלויה,
גלעד עדין ובנו רועי/רפי דלויה
רותי ברודו, יריד האמנות צבע טרי. רפי דלויה,
רותי ברודו, יריד האמנות צבע טרי/רפי דלויה

ואם במקרה הגעתם לתערוכה והתעניינתם ביצירה ספציפית אחת של אמנית בשם יולי אילדיס, אז כן - מדובר בביתם של אנשי התקשורת אלי אילדיס ומיקי חיימוביץ', שהגיעו גם הם להרים לבת שלהם. גם הקולגה גלעד עדין הגיע לפרגן לבן שלו, רועי עדין, שמציג גם הוא עבודות בתערוכה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully