וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לא יכול לחזור לארץ: ג'וזי זירה נעצר בשדה תעופה בדובאי

21.5.2025 / 12:38

ג'וזי זירה, ("הישרדות", "האח הגדול") נעצר בשדה תעופה בדובאי בעקבות חשד לאחזקת סמים ונאסרה עליו יציאה מהמדינה. מטעמו של ג'וזי נמסר: כרגע מחכים לבדיקות מעבדה סופיות. יום יומיים והכל מאחורינו,. היה לחץ אדיר"

עכשיו אפשר לקרוא לו דאדי? ג'וזי זירה. אינסטגרם, צילום מסך
ג'וזי זירה/צילום מסך, אינסטגרם

ג'וזי זירה, יוצא תוכניות הריאליטי "הישרדות" ו"האח הגדול", המריא לאחרונה לדובאי שבאיחוד האמירויות במסגרת מסע הופעותיו ברחבי העולם כדיג'יי.

אלא שתוכניות לחוד ומציאות לחוד: המשטרה המקומית בנמל התעופה בדובאי בו נחת זירה חשדה כי הסיגריה האלקטרונית שנשא בתיקו הכילה גראס, סם שכידוע אסור לשימוש במדינה. לפי פרסום ראשון של העיתונאי ערן סויסה, זירה, שהחזיק בסיגריה אלקטרונית שהכילה CBD (חומר פעיל בצמח הקאנביס שנועד להפחתת חרדה ושיכוך כאבים), נלקח לתחנת המשטרה ועוכב במשך שמונה שעות.

אחרי שאולץ להישאר במשך 11 ימים בדובאי, בלי שניתן לו כל מידע לגבי המשך החקירה נגדו, ניתנה לזירה האפשרות לשלם ערבות גבוהה בכדי לצאת מהמדינה.

רותם גרציאני, מנהל מסע ההופעות של זירה שנמצא איתו בדובאי, מסר: "היה לג'וזי חומר חוקי לחלוטין. עכבו אותו, לקחו את החומר לבדיקה, לא נתנו לו לצאת מהמדינה, הכניסו אותו ללחץ. בסופו של דבר כמובן שהתברר שהכל חוקי והכל בסדר. לאחר ערבות גבוהה והבטחה שדבר כזה לא יחזור נתנו אישור לצאת מהמדינה. כרגע מחכים לבדיקות מעבדה סופיות ואז התיק ייסגר. יום יומיים והכל מאחורינו. אבל היה לחץ אדיר".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully