מיכל רנד, פרודתו של הזמר שולי רנד, חוזרת לתקוף את אשתו צופית גרנט, ומאשימה אותה כי היא זו שמונעת לכאורה מבנה טיפולי שיניים.
"גברת פילגש, מספר שתיים, צלופחית, לא הייתי מאמינה שזאת את", כתבה מיכל בפוסט שפרסמה בחשבון הפייסבוק שלה. "בשיחת טלפון שעשית עם חברת פייסבוק שלי בניסיון לשדל אותה לעבור צד הובהרה התמונה. היא הבחינה שאת לא נותנת לשולי לדבר איתה, וכשכן דיבר מעט חטפת לו את הטלפון והשתקת אותו! הוא התחנן באלו המילים 'בבקשה, תני לישראל לעשות את הטיפול. מיכל יודעת מה הכי טוב בשבילו', ולא הסכמת. אז מסתבר שאת זאת שמונעת שיניים מישראל בני? את מתעסקת בבריאות של ישראל? את רצינית? שולי לא לימד אותך כמה זה מסוכן לך ולילדים שלך להתעלל ככה בצדיק?".
באותו פוסט, הוסיפה רנד הצילום מסך של התכתבות שערך שולי עם ישראל, שביקש ממנו להזמין עבורו פיצה. שולי, בתגובה, טען כי אין באפשרותו לעשות זאת משום שצופית בהופעה ואין לו ממי לבקש שיבצע את ההזמנה.
בין התגובות שקיבלה רנד לפוסט, היו רבים שהציעו לתרום בעצמם כספים עבור טיפול השיניים של בנם המשותף של מיכל ושולי. "אני ממש מעריכה ומודה לכל אלו שהביעו רצון לגייס לישראל את טיפול השיניים", כתבה רנד. אשמח שנהייה מעשיים, כל רגע הוא קריטי וישראל סובל. אודה לכם אם תעזרו לי להרים את הכפפה".