קרן פלס יכולה לרשום לזכותה שנתיים מוצלחות במיוחד בתחום המקצועי - אחרי שבשנה שעברה כתבה והלחינה את השיר "הוריקן" שהגיע למקום החמישי באירוויזיון, השנה היא עשתה זאת בגדול, כשהשיר שכתבה עבור יובל רפאל הגיע כזכור למקום השני, וזכה לאהבה גדולה בקרב הקהל ברחבי העולם.
בסטורי שהעלתה הזמרת היא התייחסה לדרך הלא פשוטה שעברה השנה, כשהשיר שיצרה נתקל בהתנגדויות מבית ומחוץ: "אנחנו בוחרים לעצמנו את המראה. כבר שנה, בכל פעם שאני מסתכלת על עצמי, אני נזכרת להביט גם מעבר לגבולות הגוף. ככה אזרתי כוחות להכנס למסע הזה שוב, נגד כל רוחות האופל ובשליחות הרוח הטובה. תאהבו את עצמכם ותהיו גאים בדמות הנשקפת. אף אחד לא יעשה את זה במקומכם. תודה".
הדרך לאירוויזיון השנה הייתה לא פשוטה עבור פלס. כזכור, לאחר שהשיר שלה נבחר על ידי הוועדה הבוחרת, קמו קולות של יוצרים אחרים בתעשייה שהתרעמו על הבחירה בשיר שכתבה והלחינה הזמרת, והיו שאף איימו שיגיעו עם הנושא לבית המשפט. האתגרים האלו נוספו לאתגרים מבחוץ, כשבדומה לשנה שעברה גם השנה פרו-פלסטיניים ניסו לשבש בכל דרך את ההשתפות של ישראל בתחרות השירה. אבל אחרי הכל, הסוף כבר ידוע לכולנו - יובל רפאל הצליחה בענק והתעלתה על כל הציפיות.