תושבי דימונה האייטם הזה יכול להיות מאד מעניין עבורכם, שכן השמועה אומרת שכולם מכירים את כולם בעיר הקטנה. בעוד יומיים יפתחו דלתות בית "האח הגדול", ואל הבית יכנסו דיירים מוכרים ומוכרים פחות. אחרי שחשפנו בפניכם כמה מהתמודדים, הגיע הזמן שתכירו דיירת אחת נוספת שתצטרך להתנהג בהתאם.
אם במקרה תושבת העיר בשם שני אדרי, גרושה פלוס שתיים המנהלת סניף של "רנואר", נעלמה לכם מהרשתות החברתיות או שלא נתקלתם בה במכולת השכונתית, אז לנו יש את התשובה לאן היא נעלמה- היא תכנס בקרוב אל הבית המצולם במדינה.
אדרי, בשנות ה-30 לחייה, מנהלת עמוד אינסטגרם עם מעט עוקבים יחסית (מה שישתנה בקרוב כנראה) אבל עם הרבה תמונות בבגד ים, ואם זה המצב, אז כנראה שנראה אותה לא מעט בבריכה או תופסת שיזוף בחצר בית האח.
אדרי מצטרפת לאלאיה הוף ולטל קאופמן, אותם כבר חשפנו בפניכם, ולעוד דיירי עבר כמו יוסי בובליל וירדן אדרי (אין קשר משפחתי), ואנחנו מצפים לראות האם היא תהפוך להיות אחת הדמויות הבולטות העונה.
מהפקת האח הגדול נמסר: "האם היא נכנסת או לא? האם זאת שמועה? התשובה רק בערב הכניסה בשידור החי בשלישי הקרוב ברשת 13".