וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

משנה כיוון: מרגי החליט להיפרד

עודכן לאחרונה: 6.5.2025 / 13:55

אחרי 7 שנים עם "גאגא בוקינג", מרגי החליט להיפרד מהחברה שניהלה אותו עוד מהפריצה ב"הכוכב הבא" - ולא כל כך בטוב

הפוסט של מרגי. אינסטגרם, צילום מסך
יהונתן מרגי/צילום מסך, אינסטגרם

הפרידה המקצועית של מרגי מ"גאגא בוקינג" סופית: אחרי שבע שנים של עבודה משותפת עם חברת הניהול שבבעלות יואב גרוס ואורון כלפון, נפרד הזמר יהונתן מרגי מהאנשים שליוו אותו מהרגע הראשון.

מרגי החל את דרכו עם גאגא מיד לאחר שכבש את הבמה ב"הכוכב הבא", ובזכות חיבור שיזמו סטטיק ובן אל - שגם הם נוהלו אז על ידי אותו ייצוג אמנים בזמנו. אבל ככל שעבר הזמן, הדרך המשותפת החלה להיסדק. לפי גורמים המעורבים בפרטים, בחודשים האחרונים שררו חילוקי דעות בין הצדדים, שהובילו למעורבות של עורכי דין ולסיום היחסים, גם אם טרם נסגרו כל הפרטים באופן סופי.

המהלך מגיע על רקע התחושה שהניסיון של מרגי לפרוץ מחוץ לישראל לא הצליח לייצר את ההצלחה שציפו לה, ובמקביל - בת הזוג שלו, אנה זק, כבר עזבה בתחילת השנה את גאגא לטובת הליקון כנען, שבה מיוצגים אמנים כמו שלומי שבת, נסרין, אביב גפן, אודיה ועוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully