וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תביעה לבית המשפט בסך מאות אלפים: "לנסרין נגרמו נזקים כספיים"

27.4.2025 / 13:56

חברה העוסקת בהפקות וייצוג אמנים הגישה תביעה כספית בסך של 235,225 ש"ח בטענה להפרת הסכם התקשרות שנחתם בינה לבין מפיק אירועים. בין היתר נטען כי לנסרין נגרם "אובדן הכנסה ממשי, נוסף לפגיעה קשה במוניטין שלה כאומנית"

נסרין קדרי. אינסטגרם, תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
נסרין קדרי/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים, אינסטגרם

חברת ההפקות "הליקון כנען בע"מ" הגישה לבית משפט השלום בתל אביב תביעה כספית בסך של 235,225 ש"ח בטענה להפרת הסכם התקשרות שנחתם בינה לבין מפיק אירועים, בנוגע להופעתה של הזמרת נסרין קדרי בחיפה במהלך חג פורים, כך פורסם לראשונה במגזין בית המשפט.

על פי כתב התביעה, החברה העוסקת בהפקות וייצוג אמנים התקשרה עם הנתבע בהסכם להזמנת הופעה, במסגרתו התחייב המפיק לשלם 140,000 שקלים. בהסכם נקבע המועד להעברת התשלום.

לפי הנטען, הנתבע לא קיים את התחייבויותיו, והעביר סכום חלקי בלבד בסך של 15,000 ש"ח. חרף אינספור פניות מצד התובעת, כולל ביום האירוע עצמו, לא הועבר מלוא הסכום המוסכם. מחוסר ברירה, ומאחר שהתשלום לא הוסדר, נאלצה התובעת לבטל את השתתפותה של נסרין קדרי במופע.

בכתב התביעה מצוין כי לנסרין נגרמו נזקים כספיים ישירים, וכי בשל ייחודיותו של מועד זה (פורים) לא ניתן היה למצוא הופעה חלופית, נוסף לפגיעה קשה במוניטין שלה כאומנית.

נסרין קדרי מתוך הקליפ לשיר "לא לפנות אליי". יוטיוב, צילום מסך
נסרין קדרי/צילום מסך, יוטיוב

בנוסף, נטען כי הנתבע מכר כרטיסים למופע בפרסום נרחב באמצעי המדיה השונים ושלשל את התמורה שהתקבלה לכיסו, מבלי להעבירה לתובעת. עוד נכתב, כי הנתבע פרסם שהכספים לא מצויים בידיו, וכי אין באפשרותו להשיבם לצופים אשר רכשו כרטיסים.

סכום התביעה עומד על סך של 235,225 ש"ח, והוא כולל את יתרת התמורה שלא שולמה, פיצוי בגין פרסומים אסורים, והפרשי הצמדה וריבית בגין הפיגור והנזקים שנגרמו. בית המשפט טרם הכריע בתביעה, והצדדים ממתינים להמשך ההליך המשפטי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully