וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שניר בורגיל בזעם: "איך אפשר להתנהג ככה לילדים קטנים?"

עודכן לאחרונה: 18.4.2025 / 10:21

התופעה המחרידה בה מתגלים אירועי אלימות קשים בגני ילדים ברחבי הארץ הגיעה גם לבאר שבע. מי שלא נשאר אדיש והצטרף למאבק הוא יוצא "האח הגדול", שניר בורגיל

מותאם לבוקסה - שניר בורגיל וסוס (ארכיון). סוכנות GMT,
מותאם לבוקסה - שניר בורגיל וסוס (ארכיון)/סוכנות GMT

בשנים האחרונות אנחנו נתקלים יותר ויותר באחת התופעות הכי מדאיגות ומחרידות שאפשר - התעללות גננות, וסייעות בילדים בהם הן מטפלות. מאבק ההורים המזועזעים רק ממשיך להחריף אל מול ממדי ה"טרנד" המחליא - וגם כוכב "האח הגדול", שניר בורגיל, החליט לקחת חלק.

בסטורי שהעלה לחשבון האינסטגרם שלו אמש (ה'), שיתף בהודעה שקיבל, בה פעילה חברתית חלקה איתו מקרה נוראי של התעללות בגן ילדים במצפה רמון: "אלפי שעות של סרטוני התעללות הכוללות קשירות, חניקות, הרעבה קיצונית, מכות וכל זה בתינוקות!", חשפה וביקשה ממנו להצטרף למאבק שלהם מול בית משפט השלום בבאר שבע.

בורגיל, האב הטרי לבנו הבכור אלארי, לא הצליח להישאר אדיש אל מול הסיפורים הקשים: "אני לא מאמין למה שראיתי עכשיו", נחרד והבטיח: "אני עכשיו מעלה את זה ואני מגיע מחר", הודיע.

הסטורי של שניר בורגיל. אינסטגרם snir_burgil, צילום מסך
הסטורי של שניר בורגיל/צילום מסך, אינסטגרם snir_burgil
הסטורי של שניר בורגיל. אינסטגרם snir_burgil, צילום מסך
הסטורי של שניר בורגיל/צילום מסך, אינסטגרם snir_burgil

הבוקר (שישי), יוצא "האח הגדול" כבר העלה סטורי שלא משתמע לשתי פנים, כשהוא מפגין מול בית משפט השלום ולובש חולצה עם הכיתוב: "הגן שלא שלי". בנוסף, ביקש מעוקביו להצטרף למטרה החשובה: "תגיעו".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully