וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לרגל יום הולדתה של רונה רמון ז"ל: זו המחווה שהכין לה בנה

17.4.2025 / 2:49

רונה רמון ז"ל, שהלכה לעולמה בדצמבר 2018, הייתה אמורה לחגוג אתמול את יום הולדתה ה-61. בנה, יפתח רמון, פרסם תמונה משותפת של שניהם מבילוי, והוסיף בברכה מרגשת במיוחד

רונה רמון. צילום: תמי בר שי ל-CHICBOX EVERYDAY PHOTOGRAPHY, אתר רשמי
רונה רמון/אתר רשמי, צילום: תמי בר שי ל-CHICBOX EVERYDAY PHOTOGRAPHY

אמש חל יום הולדתה של רונה רמון ז"ל, פעילת ציבור בתחום החינוך וזוכת פרס ישראל למפעל חיי, ואלמנתו של אלוף- משנה אילן רמון, האסטרונאוט הישראלי הראשון שנספה באסון מעבורת החלל קולומביה בשנת 2003.

בנה, יפתח רמון, פרסם תמונה משותפת של שניהם מבילוי בפאב, וכתב: "מזל טוב אמא יקרה שלי. ממשיכים לחגוג לך כאן". יפתח הוסיף וציטט מספרו של חבר הכנסת חילי טרופר, "טיפות במדבר": "רונה הייתה חברת נפש, שהייתה מעורבת בכל הדילמות שלי לאורך הדרך. גם בימים קשים, כשהמחלה אוכלת בגופה, היא שאלה אותי מבעד למסכי הכאב על המתרחש בחברה, על המנהיגות הישראלית וכשליה, ועוד דנה איתי באפשרויות לשנות את העולם. רונה חסרה לי כאן היום, אבל גם לגמרי נוכחת".

יפתח רמון מברך את רונה רמון ז"ל. אינסטגרם, צילום מסך
יפתח רמון מברך את רונה רמון ז"ל/צילום מסך, אינסטגרם

כזכור, יפתח רמון, שהשתתף כמתמודד בולט ומוביל בריאליטי "המרוץ למיליון", לוהק לאחרונה לעונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים", שם יתמודד מול היתר בעומר נודלמן, רוסלנה רודינה, בן זיני, טיילור מלכוב ורוני דלומי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully