חיים פרשטיין, רקדן ותיק בתוכנית "רוקדים עם כוכבים", חשף לפני מספר חודשים כי בפעוטון "חיוכים" בתל אביב בו שהה בנו הפעוט, התקיימו על פי החשד זוועות, וכי הילדים סבלו מתעללות ומאלימות קשה מצד הצוות החינוכי. הגילוי הגיע לאחר שאסף את בנו מעוד יום שגרתי בגן- כשהוא סובל מפציעה קשה.
"באתי לאסוף אותו בשלוש וחצי, הוא היה מאוד מוזר, מאוד לא עצמו, גמור לחלוטין. חיוור, לבן. לא היינו רגילים לראות אותו ככה אז אמרנו שניסע לרופא", שיתף פרשטיין במהלך ראיון ליעל אודם בחדשות 12, כשבן זוגו ואביו השני של הילד, אלירן זינו, יושב לצדו. "ברגע שעשו לו צילום התחילה בהלה מטורפת. הם נבהלו ממש. היד שלו הייתה מרוסקת בצורה לא הגיונית. הרופא אמר 'תיסעו באוטו מבני ברק לאיכילוב ואל תחגרו אותו אפילו".
"הגענו לאיכילוב, היה לו שבר ספירלה. הרופא כתב את זה, זה היה ברור שזה מעשה ידי אדם. שכבנו על הרצפה ובכינו", סיפר. "כל כך הרבה אשמה, אני בחרתי לו את המסגרת הזאת".
פרשטיין דרש לצפות במצלמות שתיעדו את הנעשה בפעוטון. דרכן נחשף להעפת ילדים באוויר והטחתם על מזרנים, מניעת מזון והפעלת כוח נגד פעוטות. "נחשפנו לדברים אנושיים, לא אנושיים", סיכם. "הן ריסקו לנו את המשפחות, 21 משפחות מרוסקות לחלוטין".
שלוש המטפלות בפעוטון נעצרו והחקירה בעניינן עדיין מתנהלת בימים אלה.