וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בצל הפרידה המכוערת: שי לי עופרי מרימה במסיבה

עודכן לאחרונה: 12.3.2025 / 14:08

לראשונה מאז שפורסם כי זוג יוצאי האח הגדול, שי לי עופרי ושניר בורגיל, החליטו להפרד ונקלעו למאבק גירושין מכוער, היא הגיעה אמש לאירוע פומבי והרימה במסיבת פורים חגיגית

שי לי עופרי ולידור חדידה, מסיבת הפורים של סוכנות יולי. אור גפן,
שי לי עופרי ולידור חדידה, מסיבת הפורים של סוכנות יולי/אור גפן

נראה כאילו אין יום בלי עידכון על מערכת היחסים המתפוררת של זוג יוצאי "האח הגדול" שי לי עופרי ושניר בורגיל, שהחליטו להפרד פחות משנה מאז שהתחתנו. מאז הפרידה שניהם לא הגיעו לאירועים מתוקשרים- עד אתמול.

כזכור, וכפי שקראתם בוואלה סלבס לראשונה, לפני כחודשיים השניים נקלעו למשבר נוסף ביחסים ומאז פתחו בהליך גירושים. הם נפגשו בשבוע שעבר בפעם הראשונה כדי להתחיל את הסדרי הפרידה על בנם המשותף, ובין לבין הם דואגים לכבס את כל הכביסה המלוכלכת ברשתות החברתיות.

אמש (שלישי) סוכנות "יולי", בה מיוצגים לא מעט מכוכבי הביצה, ערכה את מסיבת הפורים השנתית שלה בבבילון פארק תל אביב, ועופרי שמיוצגת בסוכנות (וגם שניר, אבל הוא דוקא לא הגיע) הגיעה מחופשת ומחוייכת ונראה שהיא חוגגת את הרווקות כמו שצריך. ואם תהיתם מי הגבר המסתורי שאיתה בתמונה, אז אפשר להרגע כי ממש לא מדובר בבן זוג חדש, אלא בחברה מעצב השיער לידור חדידה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully