וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראש הממשלה "מככב" בסרטון: "בנימין שלנו אוהב מזוודות" | צפו

11.3.2025 / 14:53

סרטון שהפך ויראלי ביממה האחרונה מציג את בכירי הממשלה, ובראשם בנימין נתניהו ורעייתו שרה, כילדים בגן. בין מילות השיר: "בנימין שלנו אוהב מזוודות. דרעי על חוק הגיוס לא מוותר, וגדעון סמרטוט - פשוט לא מדבר"

סרטון ויראלי שיצר ישי רזיאל/ישי רזיאל

המפיק והיוצר ישי רזיאל והבמאי והעורך דניאל קוץ פרסמו סרטון אותו יצרו בטכנולוגיית AI ובו מככבים בכירי הממשלה, בראשם רה"מ בנימין נתניהו ורעייתו שרה. הסרטון, שהפך ביממה האחרונה לוויראלי וקשה שלא להיתקל בו ברחבי הרשת, מציג את הבכירים כילדים בגן, כשאת תפקיד הגננת מאיישת היועצת המשפטית לממשלה, עו"ד גלי בהרב מיארה.

בסרטון מופיעות עקיצות ומופנית ביקורת כלפי המשתתפים. "בגן של גלי יש הרבה בעיות", מתחיל השיר, על רקע הלחן של סדרת הילדים האהובה "הבית של פיסטוק". "בנימין נתניהו שלנו אוהב מזוודות. גרנדמייזר שורף ת'תקציב בשניה, ישראל חושב שהוא מנהל ת'צבא".

וגם: "אורית חולמת על ישראל השלמה, יריב מנסה לשנות ת'חוקה. דרעי על חוק הגיוס לא מוותר, וגדעון סמרטוט - פשוט לא מדבר".

ישי, כבר קיבלת תגובות על הסרטון?

"מלא, בעיקר של תומכי נתניהו. מישהו למשל כתב לי: "למרות שאנחנו אחים אני בטוח שאתה מסית ואפס. אין פה עניין של מאחורי המקלדת, הייתי אומר לך את זה גם בפנים. אתה אדם שפוגע בעם ובאחדות שלו".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully