וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שי לי עופרי מודה, רגע אחרי הפרידה: "הסתכלתי במראה - ונבהלתי"

עודכן לאחרונה: 10.3.2025 / 8:07

יוצאת "האח הגדול" עוברת בתקופה האחרונה שינוי גדול מאוד בסטטוס הזוגי שלה, ונראה שהדבר השפיע עליה לא מעט: "המטרה זה לא להישאב לזה בשום צורה"

שי לי עופרי על הכישלון שלה לעלות במשקל/צילום מסך מתוך אינסטגרם

שניר בורגיל ושי לי עופרי נמצאים בתקופה האחרונה באחת הפרידות המתוקשרות ביותר שביצת הבידור ראתה מזה המון זמן, מה שבאופן טבעי מכניס את השניים מתחת לזכוכית המגדל של הגולשים, שחלקם העירו לאחרונה ליוצאת "האח הגדול" על משקלה.

בסטורי שהיא פרסמה אמש (ראשון), שי לי סיפרה שהיא נשאלת רבות כיצד היא ירדה במשקל ואיך השינויים שגופה עובר מאז לידת בנה הבכור אלארי השפיעה עליה: "מאז הלידה, לא כל כך הצלחתי להתחבר לגוף שלי כי לא ראיתי את עצמי אף פעם במשקל כזה, וזה בסדר גמור. זה יורד לאט-לאט".

היא הסבירה: "לא הצלחתי לאכול, נגעלתי מהכל. רזיתי הרבה כי לא אכלתי כלום בהתחלה. זה מצב לא טוב, לא לאכול אחרי לידה. חלילה זה לא מדיכאון, פשוט לא היה לי תיאבון. שאלתי את הרופא והוא אמר לי שזה לגיטימי, וזה קורה. העדפתי לאכול דברים קטנים במקום לאכול הרבה ולהקיא. ברוך השם זה היה לתקופה מאוד מצומצמת וקטנה, ומאז התחלתי להיפתח לדברים חדשים".

מותאם לבוקסה - שי לי עופרי ושניר בורגיל נופשים בתיאלנד. אינסטגרם, תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
שי לי עופרי (ארכיון)/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים, אינסטגרם

יוצאת הריאליטי הסבירה כי היא ממשיכה לאכול מטוגנים, אבל יש דברים רבים שהיא אכלה לפני שנכנסה להיריון שהיא כבר לא אוכלת יותר: "זה שינוי בגוף שאין לי דרך לחדש אותו. אהיה איתכם גלויה, יש לי דמעות בעיניים. אתמול הסתכלתי עליי במראה, ומאוד נבהלתי. אני לא מצליחה להשמין. אני אוהבת את הגוף שלי ושלמה איתו, אבל הייתי רוצה עוד שניים-שלושה קילוגרמים".

לסיכום, היא אמרה: "למדתי לאכול מסודר. זה לא סוד שאחרי לידה אנחנו עוברות שינויים הורמונליים, שינויים במצבי רוח. אתגרים חדשים, במיוחד לאימהות טריות. זה חלק מאוד גדול. המטרה זה לא להישאב לזה בשום צורה, אבל אני משתדלת באמת לחזור לאכול".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully