נדירים המקרים בהם אנחנו זוכים לראות מקבץ גדול של דיוות על במה אחת. זה קרה אמש (שלישי) כשריטה, מירי מסיקה, נטע ברזילי, מרגול, דקלה, רינת בר, סי היימן, אגם בוחבוט ונינט טייב נפגשו כולן באירוע אחד ואפילו הופיעו ביחד.
המאורע שאיחד את הדיוות הגדולות של ישראל הוא מופע הנשים "הקול שלך", שהרים מועדון הצרכנות "שלך", לרגל יום האישה הבינלאומי שיחול השבוע. כל אחת מהזמרות שהופיעו היא שם גדול בפני כמה, ואיחוד שכזה באמת שלא נראה כבר הרבה זמן. אבל מי שתפסה במיוחד את עינה של וואלה סלבס היא טייב, שממש לאחרונה הודיעה על פרידה מפתיעה ממי שהיה בעלה, יוסי מזרחי, ואת יום האישה הקרוב היא תחגוג עם הטייטל החדש כרווקה מבוקשת.
הערב המרגש עבר כמעט ללא תקלות, למעט אחת, כשרינת בר נאלצה להעדר מהצילום הקבוצתי האייקוני, מאחר והשמלה שלה לא הגיעה.
אל המופע, שהוקדש כולו לחגיגת נשיות, חוזק ועוצמה, הגיעו למעלה מ- 7,000 נשים, ובהן עשרות מתנדבות ממטה החטופים וממעגלי התמיכה, שהעניקו לו משמעות נוספת של חוסן וסולידריות נשית. הן זכו כאמור לראות את הדיוות הגדולות מבצעות דואטים מיוחדים יחד, כשהשיא של הערב הגיע עם מחווה מרגשת לזמרת קורין אלאל ז"ל, שהלכה לעולמה השנה. נינט טייב, נטע ברזילי וסי היימן ביצעו יחד את השיר "זן נדיר", לעיני הקהל שהתרגש מאוד מהמחווה והביצוע זכה למחיאות כפיים ממושכות.