וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רותם סלע וגיא פלג יצאו לחופשה כדי לברוח מהמציאות - והותקפו

שלושה ימים של בריחה מהמציאות? תלוי את מי שואלים! החופשה היוקרתית של רותם סלע וגיא פלג הציתה סערה ברשת: "למה לקלקל את כל היופי הזה עם גיא פלג המדיף שנאה?"

רותם סלע | גיא פלג. אינסטגרם rotemsela1 | צילום מסך חדשות 12, עיבוד תמונה
רותם סלע | גיא פלג/עיבוד תמונה, אינסטגרם rotemsela1 | צילום מסך חדשות 12

אם הייתם צריכים הוכחה לכך שהדוגמנית והשחקנית רותם סלע והעיתונאי גיא פלג חברים טובים, קיבלתם אותה בחופשה המשותפת שלהם עם בני הזוג - אריאל רוטר וקרין הורוביץ-פלג. הארבעה החליטו לקחת פסק זמן מהמציאות ולצאת לשלושה ימים של פינוק וניקוי ראש. אבל כמו תמיד בישראל - גם החופשה הזאת הפכה לשדה קרב בטוקבקים.

בעוד שהיו מי שפרגנו וכתבו: "מקום מדהים, וגיא פלג עיתונאי ענק ומרשים! תבלו, מגיע לכם", אחרים פחות התלהבו מהנופש.

חלק מהגולשים עקצו את הבחירה לבלות עם פלג וכתבו: "אתם זוג מושלם, חבל שהחברים שלך פוגעים בשלמות הזאת", ואפילו משפטים כמו: "למה לקלקל את כל היופי הזה עם גיא פלג המדיף שנאה?", וגם: "למה עם גיא פלג הדרעק הזה? בטח כל היום מדבר על ביבי ושרה" - כי אין חופשה בלי פוליטיקה, נכון?

די, שילמתם מספיק

4 מנויים ב-100 שקלים וגם חודש חינם! וואלה מובייל חוסכת המון

לכתבה המלאה

רותם סלע ובעלה עם בכירי קשת 12 בחופשה במדבר. אינסטגרם, צילום מסך
רותם סלע ובעלה עם בכירי קשת 12 בחופשה במדבר/צילום מסך, אינסטגרם

כזכור, זו לא הפעם הראשונה שהחבורה יוצאת יחד לנופש. באוקטובר האחרון, אחרי התקופה הסוערת שעברה על ישראל, הם בילו יחד בגיחה מדברית מצומצמת, שבה הצטרפו גם העיתונאית קרן מרציאנו ובעלה מיכאל פרץ, וסמנכ"ל התוכן של חדשות 12 גיא סודרי ואשתו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully