לפני כמה ימים נחשף סרטון שבו מנהל בית ספר ברמת גן נראה אוסר על תלמידי להניח תפילין בשטחי המוסד החינוכי, ובאופן טבעי לנושא כל כך נפיץ בישראל, הוא אכן עורר תגובות זועמות רבות.
אחת מאותן תגובות הגיעה מכיוונו של שר האנרגיה והתשתיות אלי כהן, שבציוץ שפרסם ב-X (לשעבר טוויטר) שלו הוא כתב, על רקע תמונה שלו מניח תפילין, בין היתר: "זו בושה וחרפה, בלתי מתקבל על הדעת שבמוסד חינוכי במדינה היחידה של העם היהודי יאסרו על הנחת תפילין".
בתגובה לאותו ציוץ, הייתה זו ג'ודי ניר מוזס שהצטרפה לקלחת, כאשר כתבה: "האם תרשה למכור ספרי קריאה חילוניים בבתי ספר חרדיים בבני ברק? אצלכם הכל רק ללקק-ללקק לחרדים המשתמטים, שמנכסים לעצמם את רצון אלוהים".
היא לא עצרה פה: "אין לי ספק שלו היה אלוהים יכול, היה הורג את כל המתחזים החרדים לשופריו, בחרון אפו, או לפחות להקיא מכל המתיימרים לייצגו".
האם תרשה למכור ספרי קריאה חילוניים בבתי ספר חרדים בבני ברק?אצלכם הכל רק ללקק ללקק לחרדים המשתמטים שמנכסים לעצמם את רצון אלהים .אין לי ספק שלו היה אלהים יכול היה הורג את כל המתחזים החרדים לשופריו ,בחרון אפו.. או לפחות להקיא מכל המתיימרים לייצגו. https://t.co/M5MvJfEU2W
— ג'ודי מוזס Judy Mozes (@JudyMozes) February 26, 2025