וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכף רגל ועד ראש: ההתמכרות החדשה של טלי גוטליב נחשפה

עודכן לאחרונה: 25.2.2025 / 13:33

אחרי תגלית ריקודי העם, אותם פוקדת חברת הכנסת טלי גוטליב, היא החליטה לחשוף את הדבר החדש שמעסיק אותה בשעות הפנאי

טלי גוטליב, עדות רה"מ, בימ"ש מחוזי ת"א, 10 בדצמבר 2024. ראובן קסטרו
טלי גוטליב, עדות רה"מ, בימ"ש מחוזי ת"א, 10 בדצמבר 2024/ראובן קסטרו

בין נאומים או דיונים קולניים בכנסת, שפעם אחר פעם מצליחים לסחוף את הרשתות החברתיות בזכות הקאצ' פרייזים המעולים שהיא מכניסה אליהם פעם אחר פעם, לבין ערבי ריקודי עם - חברת הכנסת טלי גוטליב פיתחה התמכרות חדשה, אותה הציגה בגאון לבנה, איש הטלוויזיה והקולנוע מתנאל גוטליב.

בסרטון שהעלה מתנאל לחשבון הטיקטוק שלו, תיעד את חברת הכנסת וכתב: "POV: אוהבת ורוד ואוהבת שיין".

טלי גוטליב ובנה מתנאל. אינסטגרם, צילום מסך
טלי גוטליב ובנה מתנאל/צילום מסך, אינסטגרם

"משגע, אני אראה לך עוד דברים שיש לי בורוד, אני אוציא לך כמה דברים שיש לי בורוד. שים לב, יש לי הרבה הפתעות בורוד", הודיעה והציגה את מגן הטלפון שלה: "בבקשה", אמרה בגאווה, "כמה עלה? 7 שקל עשרים".

sheen-shitof

עוד בוואלה

רוצים להנות מאינטרנט מהיר וחבילת טלווזיה בזול? זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

מאותו הרגע, הדברים החלו להידרדר וההתמכרות של חברת הכנסת לצבע הורוד הגיעה מהמשקפיים שלה, לגרביים ועד הבושם בו היא משתמשת. למרות שהיא התבדחה בנושא, וואלה סלבס תוהה אם גוטליב אכן תוכל להשיג קוד קופון לאחד מהדברים.

הסרטון הופץ בטיקטוק והתגובות לא איחרו לבוא: "אני מת עליה הלוואי שהיא הייתה יוטיוברית או משהו ולא בעמדת כוח עם יכולת השפעה על המדינה והחיים שלנו", כתב גולש אחד.

התגובות לסרטון של טלי גוטליב. X, צילום מסך
התגובות לסרטון של טלי גוטליב/צילום מסך, X

תגובות נוספות שבלטו היו: "זה ממש מצחיק שהיא בן אדם מאוד חביב מחוץ לאישיותה הפוליטית", "נזכרתי שראיתי סרטון של חדר העבודה שלה והיה לה שם הרבה הלו קיטי", "היא באמת חמודה פה אבל אפשר לדבר על זה שזה אחד הבתים המכוערים שראיתי? את מרוויחה 40 אלף בחודש לכי תקני בטולמנס במקום ברכת הבית בשיין", ועוד.

מנגד היו כאלה שבחרו לשים את הפוליטיקה בצד: "היא מושלמת אולי החברת כנסת הכי טובה בליכוד באמת אני מאוהב בה", השיב אחד הטוקבקיסטים ומגיבה אחרת הוסיפה: "מאוהבת בה קשות".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully