בסוף חודש אוקטובר נודע כי נינט טייב ויוסי מזרחי החליטו להיפרד, אחרי עשר שנות זוגיות ושתי בנות משותפות: אמיליה (9) ולונה רחל (3). מאז, נינט ממשיכה להופיע ולעסוק במוזיקה בכל הכוח. כעת, הגיע גם תורו של מזרחי, העובד כגיטריסט ויוצא לדרך חדשה: משחרר לראשונה שיר בעברית.
מזרחי פרסם הבוקר (רביעי) כי מחר ייצא שיר חדש שלו בשם "יש לי עוד זמן", וכתב: "פעם ראשונה בעברית. מתרגש". על עטיפת הסינגל נראה מזרחי כשהוא שוכב על דשא ולובש מכנסי ג'ינס בלבד.
כזכור, בחודש שעבר התארחה טייב בתוכניתם של נוי אלוש ואביה פרחי, וחשפה את המחשבות העמוקות ביותר שלה. "שאני אקריא לכם טקסט שכתבתי לפני כמה ימים?", שאלה וכמובן שנענתה בחיוב. "אוקיי, זה מתחיל ככה: 'פירקתי משפחה, הרכבתי את עצמי. פאזל של אחד, זה הדומינו של השני. אני אומרת, אני עושה, חיבור מלא, אני אישה. הספקתי כבר לכתוב מדריך למתחילים, איך להקשיב ללב ולהישאר בחיים'".