נראה שהמעבר ההיסטורי של חבר הכנסת בני גנץ לדרום, שהגיע בעקבות הבטחתו לראש מועצת שער הנגב אופיר ליבשטיין ז"ל ולמשפחתו - וכצעד להזדהות עם תושבי העוטף אחרי טבח 7 באוקטובר, עומד בפני תפנית.
לוואלה סלבס נודע כי יו"ר המחנה הממלכתי רכש לאחרונה דירת פנטהאוז בתל אביב - והמחיר? לא פחות מ-8.25 מיליון ש"ח, ואם הוא בחר באופציה היוקרתית יותר, ייתכן שהעסקה נסגרה אפילו ב-9 מיליון ש"ח.
לפי גורמים המעורבים בפרטים, מדובר בדירת 4 חדרים עם חניה פרטית על הקרקע ומחסן צמוד, כאשר אחת האופציות האפשריות היא פנטהאוז עם חזית לפארק. בימים אלה הבניין נמצא בתהליכי תמ"א שייגמרו בעוד כמה שנים ויתמקדו בחיזוק המבנה, החלפת התשתיות, הוספת מעלית, הוספת קומות חדשות ונראות חדשה גם לחלקו החיצוני של הבניין.
כאחד האדם: בני גנץ בחדר האוכל ביד מרדכי pic.twitter.com/LUA4pzXn3t
— uricovagerev (@uricovagerev) February 13, 2024
האם גנץ מתכנן לעזוב את העוטף?
גורמים בקיבוץ סיפרו לוואלה סלבס כי מצבו החברתי ביד מרדכי של חבר הכנסת טוב בהרבה מכפי שציפו - הוא השתלב היטב בחיי הקהילה, נוכח באירועים ואף מופיע במסכות החגים, מקפיד לברך את השכנים לשלום ואף יושב איתם לקפה מעת לעת.
עם זאת, לא ברור אם רכישת הנכס בתל אביב היא השקעה כלכלית בלבד או רמז לשינוי כתובת עתידי.
מטעמו של בני גנץ לא נמסרה תגובה.