Ashley St. Clair, a 26-year-old right-wing influencer, contributor to conservative satirical news site The Babylon Bee and semi-regular guest on Fox News, took … @elonmusk https://t.co/oDXxNAPoys
— name changed to protect the guilty (@Gags0712) February 15, 2025
סיפור חדש ומטורף מסעיר את הרשת: המשפיענית השמרנית אשלי סנט קלייר טוענת שהיא ילדה את בנו ה-13 של אילון מאסק - והמיליארדר, נכון לעכשיו, מסרב לאשר או להכחיש.
במהלך ראיון, סנט קלייר סיפרה כי מערכת היחסים בין השניים התחילה בהודעות פרטיות ב-X (לשעבר טוויטר), הרשת החברתית שבבעלות מאסק, שהתפתחה במהרה לרומן. לטענתה, היזם ביקש ממנה לשמור על ההיריון בסוד "למען הביטחון של כולם", והיא הסכימה - עד שלטענתה, עיתונאים החלו לחקור את הנושא ולחשוף פרטים: "הידיים שלי היו כבולות, לא יכולתי לשמור על זה יותר בסוד".
Ashley St. Clair has just announced that she had a child with Elon Musk 5 months ago. pic.twitter.com/ZqRPLbryjj
— The Reader (@there4d3r) February 15, 2025
לדבריה, היא בילתה את היריונה בבידוד מוחלט בדירה יוקרתית שסיפק לה מאסק בלב ניו יורק, אך לא קיבלה ממנו תמיכה רגשית: "לא יכולתי לצאת עם התינוק שלי לטיול אפילו פעם אחת במשך חמישה חודשים, מחשש שהסיפור ייחשף".
הסיפור התפוצץ לאחר שסנט קלייר פרסמה פוסט ב-X, שבו חשפה שלפני חמישה חודשים ילדה את ילדו ה-13 של מאסק. הפוסט עורר סערה ברשת, כאשר רבים הטילו ספק בטענותיה, בעוד אחרים הביעו תמיכה ודאגה.
Whoa
— Elon Musk (@elonmusk) February 15, 2025
מאסק עצמו לא התייחס ישירות לטענות, אך שבר את שתיקתו עם תגובה סרקסטית ב-X לפוסט שהאשים את סנט קלייר בניסיון "ללכוד" אותו במשך חמש שנים. בתגובה לכך, היא תקפה אותו חזרה: "אילון, אנחנו מנסים ליצור איתך קשר כבר כמה ימים ואתה מתעלם. מתי תענה לנו במקום להגיב לפוסטים מרושעים?".
בתוך כך, על פי דיווחים שונים, סנט קלייר קיבלה דירה מרוהטת לחלוטין באזור הפיננסי של מנהטן, שם היא חיה עם בנה באבטחה צמודה. עם זאת, היא טוענת שהיא חיה בבידוד מוחלט במהלך כל ההיריון, כשאפילו מעגל חבריה הקרוב לא היה מודע להיריון שלה.
Ashley st Clair alternet r account? https://t.co/UImFhK0yux pic.twitter.com/v49mpcKqTo
— Miserable, Hateful Sensurround (@ShamashAran) February 16, 2025
מאסק, שכבר אב ל-12 ילדים משלוש נשים שונות, לא התייחס פומבית לקיום הילד המדובר, אך מקורביו אישרו כי מתנהלים מגעים להסדרת הסוגיה. מקור מטעם סנט קלייר מסר לאתרים מעבר לים כי היא "מצפה שמאסק יכיר בילד ויפעל במהרה להסדיר את העניין".
לפי הדיווחים, התינוק נולד בריא ושלם, אך שמו נותר חסוי. סנט קלייר סיפרה שהיא "אמא טובה" ושכל מה שמעניין אותה הוא רווחת בנה. "אני רק רוצה לתת לילד שלי חיים נורמליים", הדגישה.
נראה שהדרמה סביב מאסק לא עוצרת לרגע, והסיפור הזה עוד רחוק מסיום.