וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לאחר שנחשפה באומץ: המתלוננת נגד אייל גולן מגיבה לראשונה

עודכן לאחרונה: 30.12.2024 / 21:03

טאיסיה זמולוצקי, שנחשפה אמש באומץ רב כאחת מהמתלוננות נגד הזמר אייל גולן בפרשת "משחקי חברה", מגיבה לראשונה לאחר שידור התחקיר: "גאה בעצמי להפוך לפנים ולשם, ולחזור להיות טאיסיה ולא צל"

ט' מפרשת אייל גולן, טאיסיה זמולוצקי/יח"צ חד פעמי, קרדיט: כאן

אמש (ראשון) שודר הריאיון המטלטל של העיתונאי עמרי אסנהיים עם טאיסיה זמולוצקי, שעד כה הייתה מוכרת כ-ט', אחת המתלוננות נגד הזמר אייל גולן בפרשת "משחקי חברה", שנחשפה לפני יותר מעשור. זו הייתה הפעם הראשונה שזמולוצקי נחשפה בשמה ובפניה, וסיפרה באומץ רב על הפרשה מהצד שלה.

הריאיון עורר תגובות רבות ברשתות החברתיות ומחוצה להן. לצד גילויי התמיכה הרבים בזמולוצקי ובנ', המתלוננת השנייה בפרשה שבחרה להשאר אנונימית, השתיים נאלצו היום (שני) לספוג שוב תגובות קשות. זמולוצקי הגיבה גם היא לאחר שידור הריאיון, בפוסט שהעלתה לעמוד הפייסבוק שלה.

"אהובות ואהובים, תודה רבה רבה על התמיכה והכוח העצם שאתם נותנים לי. גאה בעצמי להפוך לפנים ולשם ולחזור להיות טאיסיה ולא צל", כתבה והוסיפה: "אם אזרתי אומץ ועזרתי למישהי או מישהו אחד, אני את שלי עשיתי. אוהבת אתכם, שוב תודה".

טאיסה זמולוצקי מגיבה לאחר שידור התחקיר. פייסבוק, צילום מסך
טאיסה זמולוצקי מגיבה לאחר שידור התחקיר/צילום מסך, פייסבוק

על רקע התגובות הרבות שהציפו ביממה האחרונה את הרשת, הדהדה במיוחד שתיקת רבים בעולם התרבות, שבחרו שלא להגיב לריאיון. מי שכן בחרו להשמיע את כולן, היו בין היתר הזמרת קרן פלס, שחשפה כי נפגשה עם טאיסיה לפני כשנתיים, וכך גם השחקנית שני קליין שהגיבה: " "יש עוד סיכוי לתקן חברתית את הנזק של המקרה הזה. בעזרת אחריות ובגרות וכשיעשה את זה אני אוכל לחזור להאזין למוזיקה שלו. ט' אני מאמינה לך מאוד!".

גולן עצמו הגיב גם הוא על הריאיון, והכחיש פעם נוספת את המעשים המיוחסים לו. בפוסט שפרסם בחשבון האינסטגרם שלו כתב הזמר: "כל המעשים האלו נעשו ללא ידיעתי ומאחורי גבי, וכך גם ניתן להבין מהכתבה ששודרה אתמול. על כך, סליחה מעומק ליבי. הוצאתי מחיי את כל אותם האנשים, כולל את אבי, איתו ניתקתי קשר מוחלט ואף שיניתי בתעודת הזהות את שם משפחתי, בשל מעשיו".

בכוח לשלם יותר?

עוברים עכשיו לוואלה מובייל ונהנים מ-4 מנויים ב100 שקלים

לכתבה המלאה

טאיסיה זמולוצקי (ט' מפרשת אייל גולן) מתראיינת לראשונה בפנים חשופות, התוכנית "יהיה טוב"/כאן 11

תגובת איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית, שליווה מהרגע הראשון את טלי - מנכ"לית איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית, אורית סוליציאנו: "כמי שמלוות את טלי שנים, אנחנו מתרגשות כל כך לראות אותה עומדת במקום הראוי לה - באור, ולא בצל. הציבור יכול להיחשף בגוף ראשון לטלי כמו שהיא - כבר לא תלמידת תיכון, ילדה מוחלשת, אלא אישה חכמה ומרשימה, עם כוחות נפשיים אדירים, שהיא מקור השראה לנערות ולצעירות רבות. את כל הדרך היא חצבה בעצמה, מול הנזקים שנגרמו לה על ידי גולן וחבורתו לא רק בפגיעה עצמה, אלא גם בשנים שלאחר חשיפת הפרשה".

"התחקיר משקף את הפער בין חומרת הפגיעה וההשלכות שלה לבין אוזלת היד של מערכת המשפט. משטרה שמודעת לניצול המיני של נערות בכוורת של גולן ולא רק שאינה עוצרת אותו - היא מתייחסת אליהן עצמן כאחרונות הפושעות, פרקליטות שמתקפלת ולא מגישה אישום. אנו מקוות שההליכים האזרחיים ינחילו מעט צדק מאוחר, וקוראות לציבור להקשיב לדברים ולשפוט בעצמו.
הסיפור של טלי ושל נ' הוא קודם כל שלהן, אבל הלקח חייב להיות תיקון המערכת והגנה על נפגעות ונפגעים".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    3
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully