וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אופסי: כשכוכבת מגיעה להשקה עם אבא ופוגשת את האקסית

עודכן לאחרונה: 13.2.2023 / 12:29

הכוכבת העולה ליהי טולדנו הגיעה לאירוע חגיגי כשהיא מלווה באב הגאה אבי טולדנו, ופגשה שם את האקסית המפורסמת שלה. וואלה! סלבס הבטחנו זה לזו

אבא גאה בה/רפי דלויה
וכך גם האקסית/רפי דלויה

אם עוד לא שמעתם על ליהי טולדנו כנראה שאתם חיים מתחת לסלע, כי מדובר באחת הכוכבות הכי מבטיחות של התקופה. אלא שהחיים מזמנים רגעים מעט מביכים גם לכוכבות עולות, וטולדנו חוותה זאת על בשרה.

אתמול (א') התקיימה פרמיירה חגיגית לסדרת הילדים "תלאתה" שתשודר בערוץ טין ניק ב-HOT וטולדנו, שמככבת שבתכנית, הגיעה ופגשה את האקסית המפורסמת טליה ברטפלד. למרות הפרידה, השתיים נראו מיודדות למדי כי אפשר לסיים את זה יפה.

פרודה טריה. טיילור מלכוב/רפי דלויה
יאוזה! ואלרי חמאתי/רפי דלויה

מי שעוד הגיעה הייתה טיילור מלכוב, מלווה בסוכן שלה רוברטו שדאג שהטאלנטית שלו לא תתראיין ותשמור את כל הג'וס ליום צילומים מתוכנן. מלכוב פגשה את ואלרי חמאתי, מאיר תמם, תומר הכהן ועוד רבים וטובים.

וואלה! סלבס שמרה על יחסים ידידותיים עם האקס שלה, אבל השחירה אותו בסתר בכל רחבי העיירה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully