וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תכירו את המעושרת החדשה: אוריה עזרן

21.5.2020 / 1:03

אחרי שהתבשרתם על חזרתה של סדרת הדוקו-ריאליטי הבלתי נשכחת למסך, מתחילים הליהוקים: אז קבלו את כוכבת המסך לעתיד אוריה עזרן, מעצבת השמלות שכל המפורסמות חובבות. אזהרה: היא ממכרת. וואלה! סלבס פאייטים

אוריה עזרן/אינסטגרם

מי לא זוכר את הסדרה "מעושרות" - אותו דוקו-ריאליטי שהביא לעולם את לאה שנירר, אתי דודאי, טלי ריקליס וכמובן, איך לא, אם כל המעושרות, ניקול ראידמן, שמאז הספיקה להפוך לסנסציה ולאחת הנשים המסוקרות בביצה המקומית. אז אם שמעתם על חזרתה של התכנית למסך הקטן בגרסה קצת שונה, עכשיו קבלו, בפרסום ראשון, את ליהוק הבכורה.

רכלו על המעושרות החדשות באינסטוש

תכירו את המעושרת החדשה. אוריה עזרן/צילום מסך, אינסטגרם

לוואלה! סלבס נודע כי בהפקה עובדים בימים אלו על הליהוקים, כך שאחת הבנות שעתידה להשתתף בסדרה היא אוריה עזרן. למי מכם שהשם מצלצל לו מוכר, זה אולי כי אתם נמנים על 143 אלף העוקבים שלה ברשת או שאולי ראיתם עיצובים אופנתיים שלה על נשים מפורסמות כמו נטע אלחמיסטר, בר זומר, אילנית לוי, עדן פינס - והיא זו שאף תפרה את שמלות הכלולה של טהוניה רובל.

עוד בוואלה

הדייטים, המרפקים והתגובות: מפורסמים מדברים על הקושי בפרסום

לכתבה המלאה

כפי שכבר פורסם לא מזמן, העונה החדשה שתעלה ברשת 13, תהיה שונה מקודמותיה - שכן הפעם תתמקד התכנית בנשים עשירות שגרות בפריפריה ולא בעיר הגדולה או ביישובים ה"עשירים" המתבקשים. עזרן, לדוגמא, גרה במושב ליד רמלה, אבל כל מי שעוקב אחריה יכול לטעות ולחשוב שמדובר בילדת שמנת מהרצליה פיתוח.


וואלה! סלבס חולמת להיות מעושרת אבל בינתיים היא קונה בגדים בשוק הכרמל.

אוריה עזרן. אינסטגרם, צילום מסך
תתחילו לעקוב/צילום מסך, אינסטגרם
החיים הטובים/צילום מסך, אינסטגרם
תופרת לכל המפורסמות. אילנית/צילום מסך, אינסטגרם
בחברה טובה. אוריה ונטע/צילום מסך, אינסטגרם
תפרה את שמלות הכלולה. טהוניה/צילום מסך, אינסטגרם
  • עוד באותו נושא:
  • מעושרות

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully