וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קיילי ג'נר חושפת: "טסתי לא מעט במסוק שקובי התרסק איתו"

28.1.2020 / 11:05

מספר שעות לאחר המוות הטראגי של אגדת הכדורסל, המיליארדרית הצעירה חושפת בפוסט מרגש שהיא נהגה לטוסבדיוק באותו המסוק שהתרסק. וואלה! סלבס ברכת הגומל

קובי בריאנט נהרג בתאונת מסוק בגיל 41/עריכה: שאול אדם

הוליווד והעולם כולו התעוררו בתחילת השבוע לאחת הטרגדיות היותר קשות שידעו עולם הספורט ותעשיית הבידור כשמסוקו של אגדת הכדורסל, קובי בריאנט, התרסק וגרם למותם של הכדורסלן, בתו הבכורה ועוד אנשים נוספים. ההספדים, הפוסטים באינסטגרם ושלל המחוות בעקבות לכתו של אחד משחקני הכדורסל הטובים של כל הזמנים לא איחרו לבוא.

הלכו בטרם עת. קובי ובתו/רויטרס

חברים לתעשייה, חברים למגרש הכדורסל ואין ספור מעריצים שהרגישו צורך לפרוק ולשתף את הכאב שלהם. אחת מהן הייתה האחות הצעירה למשפחת קרדשיאן - קיילי ג'נר - ששיתפה פוסט בעמוד האינסטגרם שלה בו סיפרה כי גם היא נהגה להשתמש בדיוק באותו מסוק בטיסות הקצרות שלה לא מעט פעמים.

sheen-shitof

עוד בוואלה

מיקום אסטרטגי, נוף מרהיב ודירות מפוארות: השכונה המסקרנת שנבנ

בשיתוף אאורה נדל"ן

חלקו את אותו מסוק/splash

"תנוח בשלום...ותפילותיי לכל המשפחות", כתבה המיליארדרית הצעירה, "אני עדיין לא מאמינה לזה. זה היה המסוקשהייתי טסה בו מפעם לפעם עם אותו טייס, ארה. הוא היה איש כל כך נחמד". מתברר שרק בחודש נובמבר האחרון, השתמשה ג'נר במסוק שהתרסק על מנת להגיע ליום ההולדת של אחייניתה, דרים - בתו של אחיה רוב קרדשיאן ובלאק צ'יינה.

וואלה! סלבס שולחת חיבוקים למשפחות ההרוגים.

הפוסט של קיילי/צילום מסך
אוהבת כלים מסוכנים/אתר רשמי

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully