וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בזמן שבן אל הופיע, האקסית שלו חגגה בחזייה!

וואלה! סלחבס | צילום: ארן חן צלמים, מיקה גורוביץ',יח"צ

12.5.2019 / 12:47

יש כאלה שיום העצמאות בשבילם הוא ביזנס בלבד, אבל אצל האקסית של בן אל תבורי? היה הכי פלז'ר במסיבה המונית, יחד עם מריה דומרק בסוג-של-בגד ים ועדן פינס, שפגשה עוד אקסית של האקס הטרי שלה. וואלה! סלבס מנענעת

אורטל עמר. ארן חן צלמים,
הבייבי עם הבייביסיטר, כנראה. אורטל עמר/ארן חן צלמים

אם חשבתם שערב יום העצמאות קצת קשוח, עם הילדים שמשפריצים ספריי שלג, פיצוצי הזיקוקים וההמונים ברחובות, רק תחשבו מה עובר על אמנים ובדרנים מבוקשים - שרצים מבמה בעיר אחת, להופעה בעיר אחרת, בזמן שיא.

בן אל תבורי למשל, חצי מהצמד המוזיקלי המדובר במדינה בשנים האחרונות, ביקר בכרמיאל, בבית שאן ובטבריה אליהן אץ ורץ בערב החג כחול-לבן. אבל בת הזוג שלו עד לפני כמה חודשים, אורטל עמר? היא החליטה שבזמן שהאקס עובד - היא תצא להרים במסיבה המונית סוערת, כולל אורברול מיוחד וחזייה שמציצה אל מול הפלאשים וסתם סקרנים שבוחנים.

רכלו על המסיבה הסוערת באינסטגרם

פאון לה. עמר/ארן חן צלמים

זה קרה כאמור בערב החג האחרון, כשעמר הגיעה לאירוע עצמאות בפארק הירקון התל אביבי שבו תקלט הדי ג'יי סולומון בפני 25,000 בליינים תוצרת הארץ. אבל היא לא הייתה היחידה שהרימה במתחם ה-VIP, כי אל המקום הגיעו שתי האקסיות המוכרות של עמרי בן נתן - מצד אחד קסניה טרנטול, שהייתה מאורסת לו, מנגד גם עדן פינס, שזנחה אותו לא מזמן בכלל. מביכוש!

הנה אקסית אחרת, בחזייה. עדן פינס/ארן חן צלמים
היי, גם קסניה טרנטול יצאה עם עמרי בן נתן/ארן חן צלמים

רגע, אם כבר מבוכה, כנראה שמייקל לואיס לא שם לב לקיפול המיוחד של המכנסים שלו כשנכנס למסיבה בהפקת רונן מיילי ו"מיוזיק TLV", או פשוט עדיין לא ראה מה לבשה מריה דומרק, שהגדירה מחדש את המונח "גזרה נמוכה", בספק בגד ים, ספק לא, לחגיגה שאליה הגיעה עם החבר רועי קורנבלום.

בין הבליינים שבחרו להעביר את הערב עם אלכוהול ומוזיקה, עם אורטל ומריה, אבל הרחק מבמות הבידור, היו גם אייל גולן, ג'ובאני רוסו, שפגש שם את השורדים אירה דולפין, שקד קוממי וג'וזי זירה. רונה לי שמעון קצת פחות רצתה להביט לכיוון המצלמה, לעומת הילה סעדה או דודו כהן מעפולה, עידן יניב ולירן דנינו, שפגשו במקום גם את המסלסלת נסרין קדרי, סיגל שחמון ונירו לוי. תרימו.


וואלה! סלבס חגגה את יום העצמאות באכילת מרשמלו בצבעי הדגל. 71 שקיות, לייתר דיוק.

צפו

המפורסמים המקומיים מנסים לשיר את "התקווה"

לכתבה המלאה

אחרי ההופעות? אייל גולן/מיקה גורוביץ'
כחול-לבן-ניאון. מריה דומרק עם רועי קורנבלום/ארן חן צלמים
דובי? בובי!/ארן חן צלמים
רונה לי שמעון לא בקטע של צילומים/ארן חן צלמים
מה קורה עם המכנסיים? מייקל לואיס/ארן חן צלמים
למה? כובע. עידן יניב/ארן חן צלמים
חיבור מעניין. שקד קוממי עם נסרין קדרי/ארן חן צלמים
איפה החברה? ג'וזי זירה/ארן חן צלמים
נירו לוי הגיע +1/ארן חן צלמים
לירן דנינו מחויך/ארן חן צלמים
יא באבי, קדרי/ארן חן צלמים
פרחוני. דודו כהן/ארן חן צלמים
זוכרים? ברק אדרי ועומר קינן/ארן חן צלמים
חבורה שכזאת. נועם פרוסט עם אירה דולפין וג'ובאני רוסו + רעייתו/מיקה גורוביץ'
פאן לה. סיגל שחמון/מיקה גורוביץ'
טיטי איינאו מאושרת/מיקה גורוביץ'
שובבית משהו. פינס/ארן חן צלמים
הגזרה הנמוכה, מה איתה? מריה/ארן חן צלמים
הילה סעדה סמייזיניג/ארן חן צלמים
חמוד. דניאל בן חיים/ארן חן צלמים
תרימי! הדי ג'יי סולומון/ארן חן צלמים

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully