וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הסיבה המדהימה שבגללה קייטי פרי ואורלנדו בלום שוב יחד

וואלה! סלבס

13.2.2018 / 12:32

מה שקורה בין אורלנדו בלום לקייטי פרי הוא כנראה הדבר האמיתי - כי לא משנה מה הם עושים, עם מי הם יוצאים וכמה הם מתרחקים, השניים פשוט נמשכים זה לזו כמו מגנט. הפעם, זה נראה מבטיח. וואלה! סלבס מאוהבת

ספלאש

יש זוגות שלא משנה מה יקרה בחייהם, הם תמיד יחזרו האחד לזרועות השנייה. קראו לזה התאמה מושלמת, קופידון שבא לבקר או כל הכוכבים שהסתדרו במקום הנכון, אבל זה זה!

מתברר כי נסיכת הפופ קייטי פרי ואורלנדו בלום, הם בדיוק כאלה: מהשנייה שצפו בהם בטקס פרסי גלובוס הזהב בשנת 2016, קשה היה שלא להבחין בכימיה ובזיקוקי הדינור שמעופפים כשהשניים מביטים זה בזו. אז אחרי פרידה מסודרת שיצאה לתקשורת ושלל שמועות על קאמבקים, עכשיו זה סופי - הם שוב יחד וזה הכי רציני שיכול להיות. הידד.


לעוד רכילות מהביצה:
קסניה טרנטול דוחפת צלם פפראצי
החתונה המלכותית של הנסיך הארי ומייגן מרקל: כל הפרטים המרגשים

מה אתם אומרים על הקאמבק של קייטי ואורלנדו? רכלו בפייס

הרגע בו הכל קרה. קייטי פרי ואורלנדו בלום בפרסי גלובוס הזהב/GettyImages

אתרים מעבר לים מדווחים כי פרי (33) ובלום (41) מאשרים כי הם אכן ביחד, שוב, כך שזה הרבה יותר מסתם שמועה. "הם חזרו, קייטי רוצה שדברים יעבדו הפעם בזוגיות הזו", סיפר מקור המקורב לשניים. "היא ממש ניסתה אבל לא הצליחה לחתוך אותו מחייה", הוסיף יודע הדבר, "אכפת לה ממנו יותר מדי, הפעם הם ישמרו על פרופיל תקשורתי נמוך".

מתברר שהכוכבת סיפרה לאחרונה לא מעט כי היא מרגישה שזה הזמן שלה להתחיל לעבוד על ילדים. כעת, אפשר רק לחבר את הנקודות ולהבין שאם הכל יילך כשורה - אולי בלום יהיה האב המאושר לבייבי המיוחס של הפופסטאר.


וואלה! סלבס חוזרת לאקס רק אם הוא ירכוש לה לאפה עמוסה בסלטים, עם ים טחינה ותוספת עמבה.

עוד באותו נושא

קייטי כמעט התרסקה, ניקי השוויצה במינאז' שלה: מה שלא ראיתם בטקס ה-VMA

לכתבה המלאה

הקאמבק האחרון בסוף שנת 2017/splash
אתם יפים אין מה לומר/ספלאש
מישהו פה מאוהב, וקשה להסתיר את זה/מערכת וואלה, צילום מסך
כי מי יכול לשכוח את הפפראצי המפורסם הזה?/מערכת וואלה, צילום מסך
אמן ויצליח לכם/ספלאש
עדכנו כשיש שני פסים על המקל.../ספלאש

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully