וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בחום של תל אביב: אמיר פחר מתגלגל בעיר

וואלה! סלבס | צילום: ניר פקין

24.7.2017 / 6:20

מצד אחד, אמיר פחר כבר סבל מחום, קור, קיבה מתכווצת ושלל מזיקים אחרים על האי של "הישרדות". מצד שני, הוא עוד לא יודע איך זה מרגיש להיות פליט ריאליטי מיוזע מול עדשת הפפראצי. אז הנה לו, בהצלחה. וואלה! סלבס צא לדרך

עדיין לא מזיע, כל כך. אמיר פחר/ניר פקין

להלן, כמה דברים שיוצאי "הישרדות" הטריים אולי עוד לא בדיוק יודעים על ביצת הבידור המקומית: היא אוהבת אותם בלי הרבה בגדים, אבל עם הרבה רגשות פוטוגניים. היא תשמח אם ינהלו רומן, או שניים, או יותר מול המצלמות. היא לא מעניקה לאף אחד יותר מ-15 דקות תהילה, אם לא הוכיח את עצמו מעבר לכך. אה, הפפראצי? הם לא מרחמים וחייבים תיעוד לוהט, גם בחום הגדול של תל אביב.

אמיר פחר, חווה זאת ממש לא מזמן, כשצלם וואלה! סלבס תקתק אותה כשהוא מזיע בעיר הגדולה, תוך כדי ניסיון להסתגל לעובדה שמכירים אותו באזור המכרז (ואולי גם מחוצה לו). כיף? לא בטוח.


רכלו על השורד אמיר פחר בפייסבוק

"כמה זה עולה לי?". פחר מתלבט/ניר פקין

פחר, שלא חושש להביע את דעתו על השורדים שהתחרו איתו במהלך השהייה על האי, דווקא נראה מרוצה לבחון קורקינט חשמלי חדש - כשהגיע לרכוש אחד בחנות "אינוקים". אחרי מה שנראה כמשא ומתן עם המוכרים, השורד במיל' לקח את הכלי הרכב האישי לסיבוב ניצחון, אם לשפוט לפי החיוך. ויקטורי.


וואלה! סלבס מחייכת יום כן, יום לא. היום לא.

sheen-shitof

עוד בוואלה

רוצים להנות מאינטרנט מהיר וחבילת טלווזיה בזול? זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

מה, בלי הנחת סלב?/ניר פקין
יאללה, השתכנע/ניר פקין
סע לשלום.../ניר פקין
אמיר פחר. ניר פקין
מפתחות? פחות/ניר פקין
מתגלגל/ניר פקין
פאן לו. אמיר פחר/ניר פקין

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully