וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלין לוי עוזבת

לילה אודינייב

25.7.2010 / 14:45

המאמי הלאומית עשתה מעשה שרק לדיווה שלפחות 30 שנה בביזנס מותר לעשות. היא הגיעה לצילומי תוכנית ב"ביפ", קראה את התסריט, לא אהבה וחתכה הביתה. וואלה! סלבס ככה לא מתנהגים

אלין לוי, שוואלה! סלבס מביטה בתמונות שלה רק שעתיים אחרי שאכלה בשר, היתה אמורה לצלם הבוקר פרומו לתכנית החדשה של "ביפ", "משתגידי".

אנשים שהיו במקום סיפרו לוואלה! סלבס כי לוי הגיעה הבוקר לסט הצילומים וצילמה את הסצנות שכללו את הבנות בלבד, דניאלה וירצר, מיכל גבריאלוב, אלין לוי, נלי תגר, אדווה בולה ונטלי דדון. אבל לצילומים המעורבים בנים-בנות היא לא הסכימה להישאר, כי הרעיון לא התאים לה, ופשוט חתכה הביתה.

הקונספט הכללי של הצילומים היה מחנה אימונים בהן הבנות עושות סדרת חינוך לגבר הישראלי הממוצע ומלמדות אותם להתנהג כמו שבנות היו רוצות. אלין היתה אמורה לגלם חיילת המאלפת את הגבר שלה לישון כפיות ולהוריד את מושב האסלה.

מ"סברס" הפקות נמסר: "קיבלנו את התסריט רק הבוקר, ואלין לא התחברה אליו. אבל הכל בסדר, אלין הצטלמה לחלק הראשון".

מערוץ "ביפ" נמסר: "הפרומו המקסים יעלה בימים הקרובים ואנחנו מזמינים את כולכם לראות את התכנית ביום א' הקרוב".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully